Категории ревюта

Gladen.bg - поръчка на храна

Вземометър: Вземометър на www.gladen.bg: 8 от 10 (8/10)
Посети Gladen.bg - поръчка на храна (www.gladen.bg)

Gladen.bg ви дава възможност да поръчате храна през интернет - лесно, бързо и удобно. Сайтът работи с 50 ресторанта, пицарии и заведения в цялата страна. Към момента доставка на храна можете да поръчате, ако дома или офиса ви се намира в София, Бургас, Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора, Благоевград или Перник.

Поръчки в Gladen.bg можете да правите 24 часа в денонощието. Менюто е на цената на ресторанта, а процеса на поръчване е елементарен: регистрирате се, избирате артикулите от менюто на избраното от вас заведение, сайта автоматично изчислява крайната ви цена (вкл. доставка). Накрая потвърждавате поръчката и чакате между 30 и 90 мин. да приготвят и доставят поръчката ви, в зависимост от заведението и адреса. Можете да поръчате доставка и в желан от вас по-късен час.

В случай, че имате любими ястия, които поръчвате често, възползвайте се от опцията да ги добавите към "Любими" (подобно на опцията във Vzemibg.com "Предпочитани магазини"). По този начин ще можете да ги поръчвате лесно и бързо, спестявайки времето за търсене.

Доставките се извършват от кола на заведението. За някои заведения доставката е безплатна, за други - безплатна при достигане на определена сума на поръчката. За останалите очаквайте да платите между 2 и 5 лв за доставка.

Плащането се извършва на ръка при доставката, а в 21 от ресторантите можете да платите онлайн чрез Epay.bg - изключително удобно, ако предпочитате електронните разплащания, не държите кеш или просто ви дразнят ситуации, в които куриерът няма възможност да ви върне точно ресто.

С цел насърчаване на новите клиенти, Gladen.bg осигурява 10% отстъпка от всички поръчки, които направите през първия месец след регистрацията си в сайта. Отделно от това непрекъснато има различни промоции, отстъпки и бонуси на отделните ресторанти и пицарии.

При нужда за връзка с Gladen.bg можете да го направите през ICQ, Skype, e-mail или да се обадите на мобилния и стационарния им телефон за клиенти (24/7). Можете да очаквате отговор в рамките на минути (за e-mail, icq, skype).

Адрес на сайта: www.gladen.bg

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.gladen.bg можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Система за онлайн разплащания EPay.bg

www.gladen.bg доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.gladen.bg

Ползваемост: (9/10) Вземометър: 8/10

Вземометър на www.gladen.bg: 8 от 10

Потребителски рейтинг: 0/10

Потребителски рейтинг на www.gladen.bg: 0 от 10
Избор: (8/10)
Отдел клиенти: (10/10)
Доставка: (7/10)
Плащания: (6/10)
Промоции: (8/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.gladen.bg

Все още няма потребителски мнения или ревюта за www.gladen.bg.
Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.gladen.bg

Вход за потребители

Нови промоции на Храна и напитки

Нови потребителски мнения на магазини за Храна и напитки