Категории ревюта

BgMenu.com - кетъринг

Вземометър: Вземометър на www.bgmenu.com: 5 от 10 (5/10)
Посети BgMenu.com - кетъринг (www.bgmenu.com)

BgMenu.com се оперира от RoadRunner и предлага доставка на храна и кетъринг в цялата страна. Над 40 заведения, ресторанти, сладкарници, повечето от които не могат да се видят в другите подобни сайтове, предлагат най-различни видове кухня - българска, мексиканска, китайска, японска, турска, индийска, ливанска, руска и други.

Навигацията на сайта е подобрена в новата версия на дизайна, макар че все още има какво да се желае, за да се направи процеса напоръчка максимално лесен и интуитивен. Като минус отчитаме и липсата на снимки на предлаганите ястия.

Цените за доставки са 50% до двойно по-високи от тези в останалите сайтове за поръчка на храна. Има отстъпки от цените за доставка при по-големи поръчки - над 40 лева.

В начините за плащане има доста гъвкавост - наложен платеж, банков превод, с кредитни и дебитни карти през Epay.bg или Ebg.bg, с Transcard, както и с ваучери Accor, Sodex, Chèque Déjeuner.

Контакт с BgMenu.com можете да осъществите по имейл и по телефона. BGMenu приема поръчки между 9:00 и 23:00 часа в рабоен ден и от 12:00 до 23:00 събота и неделя.

Адрес на сайта: www.bgmenu.com

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.bgmenu.com можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)Банков преводКредитни и дебитни карти TranscardСистема за онлайн разплащания EPay.bgСистема за интернет разплащания EBG.bg

www.bgmenu.com доставя само в София.

Рейтинги на www.bgmenu.com

Ползваемост: (4/10) Вземометър: 5/10

Вземометър на www.bgmenu.com: 5 от 10

Потребителски рейтинг: 1/10

Потребителски рейтинг на www.bgmenu.com: 1 от 10
Избор: (7/10)
Отдел клиенти: (5/10)
Доставка: (4/10)
Плащания: (9/10)
Промоции: (1/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.bgmenu.com

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.bgmenu.com: 9 от 10 (9/10)

Имахме парти и не бях предвидила количеството алкохол (очедивно съм подценила добрата компания :)) ), един приятел ми каза че си поръчва от тях и решихме да пробваме. Поръчахме в 21 часа и Бутилките ни с уиски и изстудената бира бяха при нас преди 22 часа, което за мен е супер. На мен повече време би ми отнело пазаруването, тъй като до нас няма удобен магазин....

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.bgmenu.com: 1 от 10 (1/10)

Здравейте, поръчах суши от bgmenu в 19.41ч. на 15.10, все още куриерът го няма, а вече е 22.38ч., не знам кой стой зад тези суперлативи, но нека не лъжат клиенти с лъскав сайт, няма да поръчам повече и ще споделя с всички познати и приятели...

Виж всички потребителски мнения за www.bgmenu.com (общо 1)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.bgmenu.com

Промоции на www.bgmenu.com:

Вход за потребители

Нови промоции на Храна и напитки

Нови потребителски мнения на магазини за Храна и напитки