Категории ревюта

Amam.bg - поръчка на храна

Вземометър: Вземометър на www.amam.bg: 8 от 10 (8/10)
Посети Amam.bg - поръчка на храна (www.amam.bg)

Amam.bg е един от първите български сайтове, позволяващ поръчка на храна за вкъщи или офиса през интернет. Amam.bg има сключени договори за доставка с 81 ресторанта и пицарии и към момента изпълнява поръчки за София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Габрово, Плевен и околностите им.

За да поръчате е необходимо, както навсякъде, да се регистрирате, а след това да изберете района, в който живеете. Автоматично ще се покажат само отворените за поръчки пицарии и ресторанти във вашия район.

Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, като за да поръчате е необходимо просто да изберете от онлайн менюто предпочитаните храни и да кликнете 1-2 пъти до приключване на поръчката. Стандартна практика е при първа поръчка да ви се обадят за потвърждение. Има възможност за указване на час на доставката, като времето за доставка варира от 30 до 90 минути в зависимост от заведението и района, в който се намирате.

Доставките се извършват от куриер на заведението, към което сте направили поръчка. Определени заведения в Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора използват таксиметрови компании за тази цел. AmAm.bg няма собствени куриери и не изпълнява доставките.

Поръчките се заплащат на доставчика, в брой, при получаване на всички поръчани ястия, напитки и прибори. Не се притеснявайте да се уверявате дали всичко поръчано е пристигнало, тъй като, макар и рядко, се случват грешки, особено в натоварените часови пояси.

Самата доставка може да е безплатна, но най-често струва между 2 и 5 лв. Цените на ястията са същите както ако поръчате от самото заведение/ресторант/пицария. Можете да се възползвате от разнообразни промоции, обикновено специфични за избрания от вас ресторант. Понякога има и общи промоции или бонуси, организирани от самия сайт.

При нужда от съдействие, закъсняващи поръчки или други въпроси можете да разчитате на отговор в рамките на 3 минути по e-mail, както и на call-центъра на Amam.bg (24/7).

Адрес на сайта: www.amam.bg

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.amam.bg можете да платите чрез:

Наложен платеж (Плащане при доставка)

www.amam.bg доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.amam.bg

Ползваемост: (8/10) Вземометър: 8/10

Вземометър на www.amam.bg: 8 от 10

Потребителски рейтинг: 6/10

Потребителски рейтинг на www.amam.bg: 6 от 10
Избор: (9/10)
Отдел клиенти: (9/10)
Доставка: (8/10)
Плащания: (5/10)
Промоции: (7/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.amam.bg

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.amam.bg: 9 от 10 (9/10)

Доволен съм от обслужването. За пръв път поръчвам в този сайт и абсолютно всичко беше спазено, така както е описано. Пицата ми пристигна 33 минути след като я поръчах. Определено ще ползвам услугите им и в бъдеще....

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.amam.bg: 1 от 10 (1/10)

Много некоректни. Поръчах храна от уж \"ненатоварен ресторант\", което означава, че трябва да пристигне до 1 час, а 1 час и 40 мин. след поръчката ми - никой не се беше свързал с нас да каже, че ще има закъснение или нещо подобно (да не говорим, че нямаше ни вест, ни кост от доставящия). Обадих се и ми беше казано, че до 8 - 9 мин. поръчката ще е при нас. На 15 мин. все още нямаше нищо. Отказах поръчката. Е, това ако е коректност - здраве му кажи....

Виж всички потребителски мнения за www.amam.bg (общо 5)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.amam.bg

Вход за потребители

Нови промоции на Храна и напитки

Нови потребителски мнения на магазини за Храна и напитки